PVC ramen en deuren

Elke stijl of elk genre kan voorzien worden van de aangepaste ramen en deuren. Zo heeft Alu Lermytte al verschillende projecten gerealiseerd in hedendaagse tot pastoriestijl. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Ramen en deuren

Sapa Building Systems

Sapa ontwikkelt en produceert aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant: lichte, middelgrote tot zeer grote profielen in zowel standaardvorm als complexe vorm. Alu-lermytte vertrouwt op hun jarenlange ervaring. Sapa building systems is dus een uitermate geschikte partner voor het realiseren van ramen en deuren.

Alu Lermytte heeft al verschillende projecten gerealiseerd in hedendaagse tot pastoriestijl. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Pierret-System

Pierret produceert al meer dan 50 jaar ramen en deuren. Absolute kwaliteitszorg maakt van deze firma de partner bij uitstek. De keuze van een raam mag in geen geval een ondoordachte aankoop zijn. Pierret is zich daarvan bewust. Hun inspanningen resulteren dan ook in het uitgebreide gamma van oplossingen aansluitend bij uw budget en verwachtingen. Pierret biedt 4 soorten ramen aan:

  • PVC
  • Hout
  • Aluminium
  • Combinatie van hout en aluminium

Pierret beschikt bovendien over een uitgebreide studiedienst die blijft innoveren en investeren in onderzoek naar beter isolatie en voldoende ventilatie-circulatie.

SitemapPrivacy en cookie beleid