Links

Sapagroup

Sapagroup ontwikkelt en produceert aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant: lichte, middelgrote tot zeer grote profielen in zowel standaardvorm als complexe vorm. Sapa vertrouwt op hun jarenlange ervaring in projecten met structurele oplossingen en is dus een uitermate geschikte partner voor het realiseren van veranda’s.

Sapagroup

Pierret

Pierret produceert al meer dan 50 jaar ramen en deuren. Absolute kwaliteitszorg maakt van deze firma de partner bij uitstek. De keuze van een raam mag in geen geval een ondoordachte aankoop zijn. Pierret is zich daarvan bewust. Hun inspanningen resulteren dan ook in het uitgebreide gamma van oplossingen aansluitend bij uw budget en verwachtingen. Pierret biedt 4 soorten ramen aan: PVC, hout, aluminium en de combinatie van hout en aluminium. Pierret beschikt bovendien over een uitgebreide studiedienst die blijft innoveren en investeren in onderzoek naar beter isolatie en voldoende ventilatie-circulatie.

Pierret

Hormann

Op de markt van de bouwelementen is de naam Hörmann vandaag de dag een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. De Hörmann-groep is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding. 

Hormann

Winsol

Alu-lermytte werkt samen met Winsol Marktleider in belgie en frankrijk in zonwering Van A-Z gefabriceerd.

High end gamma zonwering, luifels en screens met tal van innovaties. High end gamma terrasoverkapping. Ontdek de SO lammellendak (outdoorliving) en winner van de red dot award 2019.

Winsol
SitemapPrivacy en cookie beleid