Links

Sapagroup

Sapa Building Systems ontwikkelt en produceert aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant: lichte, middelgrote tot zeer grote profielen in zowel standaardvorm als complexe vorm. Sapa vertrouwt op hun jarenlange ervaring in projecten met structurele oplossingen en is dus een uitermate geschikte partner voor het realiseren van veranda’s.

Sapagroup

Pierret System

Pierret produceert al meer dan 50 jaar ramen en deuren. Absolute kwaliteitszorg maakt van deze firma de partner bij uitstek. De keuze van een raam mag in geen geval een ondoordachte aankoop zijn. Pierret is zich daarvan bewust. Hun inspanningen resulteren dan ook in het uitgebreide gamma van oplossingen aansluitend bij uw budget en verwachtingen. Pierret biedt 4 soorten ramen aan: PVC, hout, aluminium en de combinatie van hout en aluminium. Pierret beschikt bovendien over een uitgebreide studiedienst die blijft innoveren en investeren in onderzoek naar beter isolatie en voldoende ventilatie-circulatie.

Pierret System

Hormann

Op de markt van de bouwelementen is de naam Hörmann vandaag de dag een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. De Hörmann-groep is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding. 

Hormann

Harinck

Voor elk huis de geknipte deur.

Als toeleverancier van de betere PVC- en alu schrijnwerker is n.v. HARINCK sinds meer dan 25 jaar toonaangevend op het vlak van voordeuren, inkomdeuren, buitendeuren…

Harinck
SitemapPrivacy en cookie beleid