Alu lermytte

Alu-Lermytte

Langer genieten van de warmte van een mooie zomeravond. De eerste zonnestralen van het seizoen zo veel mogelijk binnenlaten...

Licht en warmte scheppen welbehagen, daar kan niemand omheen. Met een veranda van Alu-Lermytte omringt u zich maximaal met dit zalige gevoel. Wij maken een veranda op maat van u en uw gezin. Wij bestuderen uw wensen met de nodige vakkundigheid. Uw veranda wordt zo een unieke plaats in de woning.

Veertig jaar geleden stichtte Bernard Lermytte een kleinschalig atelier achter z'n ouderlijke huis. Tien jaar later verhuisde Alu-Lermytte naar de Ouderdomseweg waar de huidige site vandaag beschikt over een ruime toonzaal, productie-ateliers en een magazijn. Sinds 2006 zijn de zonen, Yves en Mario medezaakvoerders van Alu-Lermytte.

Dit modern familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring én kennis, gelooft in een scherpe prijs-kwaliteit verhouding en stelt zich flexibel op in functie van de klant. Alu-Lermytte beschikt over een gespecialiseerd atelier. Deskundige vaklui buigen zich over uw project. Ons dynamisch team heeft passende oplossingen voor elk van uw wensen. Hebt u graag een idee over het kostenplaatje? Wij maken een gratis offerte voor u op!

SitemapPrivacy en cookie beleid